Medlemskap i Leirsund idrettslag

Alle som driver organisert idrett i Norges idrettsforbund må være medlem av et idrettslag og betale medlemskontingent. Dette gjelder om det er trening, kamper, cuper, stevner, konkurranse og lignende.

Medlemskontingenten er med å dekke strøm, driftsutgifter og forsikring på idrettslagets anlegg og maskiner, samt administrative utgifter. Medlemskontingenten kommer også gruppene til gode i form av driftstilskudd og innkjøp av utstyr.

Styret i Leirsund IL fastsetter medlemskontingenten.

Kontingentsatser

• Enkeltmedlem kr. 150,-
  • Ektefeller/samboere kr. 250,-
  • Familie kr. 400,-

LIL har lansert nye websider hvor medlemskap og betaling av kontingent i laget nå håndteres. Alle nye og eksisterende medlemmer i LIL må registrere seg på nytt. Alle lag i LIL er representert på siden. Det kreves at man er medlem i LIL før man kan melde seg inn i grupper som fotball, ski mm. Innmelding og betaling til gruppene håndteres også på sidene.

LIL har tre typer medlemskap – enkeltmedlemskap 150,-, ektefeller/samboere 250,- og familie 400,-.

For å registrere deg som medlem går du på websiden www.leirsund-il.no og i menyen til venstre klikker du Registrer. Skriv inn din e-post adresse og fullfør skrittene i veiviseren. Du vil motta en e-post med en link du må klikke på før du kan logge på. Til slutt velger du type medlemskap og betaler.

Om du velger familie eller samboer må du første registrere et hovedmedlem og betale for denne. Så logger du av og registrerer barn/samboer. Velg samme medlemskap som deg selv og koble nytt medlem til din konto ved å logge på med ditt brukernavn og passord. Disse vil da få status betalt.

Når alle er registrert kan du enkelt veksle mellom familiemedlemmer. Om du eller barnet er medlem av en gruppe legger du til denne via menyen Mine medlemskap og betaler denne om det er krav om betaling der. For de fleste lagene er treningsavgift mm allerede betalt for denne sesongen så dette vil ikke komme opp før neste sesong. Du vil få beskjed på e-post når det er klart for ny betaling.

For en detaljert beskrivelse av registrering kan du følge denne linken: BliMedlemLeirsundIdrettslag.pdf

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket